Thjum biedt op diverse thema’s die stiekem heel veel met elkaar te maken hebben workshops aan. De workshops zijn aan te passen aan de vrager en zijn zodoende zowel voor jongeren van 12-18 als voor volwassenen geschikt.

Met zijn kwetsbare en enthousiasmerende houding weet Thjum de meest uiteenlopende mensen te raken. Elke workshop is weer anders en nieuw doordat Thjum echt luistert naar wie hij lesgeeft en (in stand-up comedy traditie) bereid is tot improvisatie als de situatie dat vereist. Thjum heeft ervaring met diverse doelgroepen.

Wil jij een workshop aanvragen over een of meerdere van onderstaande thema’s? Of wil je gewoon een keer gezellig babbelen en ideeën uitwisselen? Mail naar thjum.arts@hetnet.nl

Workshop Stand-up Comedy

“Voor Comedy moet je vooral goed kunnen luisteren.” Thjum leert je geen trucjes om leuker gevonden te worden maar de vaardigheid om je naar je eigen verhaal te leren luisteren en het te kunnen vertellen. Met een flinke dosis lachen natuurlijk….dat ook.

Workshop Creativiteit

Creativiteit, het worden bijna in elke vacature genoemd als een goede eigenschap. Maar wat is het eigenlijk precies? Thjum gaat graag met u het onderzoek aan door het te ervaren.